Full fart framåt!

Ikväll har jag varit på bio med Patrick för jag hittade ett par biocheckar som var på väg att gå ut häromdagen när jag städade… Hamilton blev det, och den var faktiskt riktigt bra!

För er som undrar vad jag pysslar med, varför jag inte är lika aktiv på MSN/Skype och sånt som jag var förr (när jag var online ungefär dygnet runt) så kan jag meddela att det beror delvis på att jag mest använder Facebook nuförtiden samt att jag jobbar väldigt mycket och helt enkelt inte hinner vara lika social som tidigare när jag ”bara” pluggade… har nyligen börjat som väktare på ett nytt objekt också, vilket innebär att jag numera jobbar ytterligare två helnätter per vecka, så några dagar i veckan ägnar jag åt att sova efter jobbet! Slutsatsen är alltså att de säkraste sätten om man vill ha tag i mig (förutom att fånga mig ute på Torp när jag jobbar) är att skicka ett meddelande på fejjan eller ringa/smsa på min mobil! Jag svarar kanske inte direkt (t.ex. om jag jobbar, sover eller gör nåt annat viktigt) men jag hör alltid av mig så fort jag hinner när jag lyssnar av mobilsvaret!

För övrigt så tillbringar jag en hel del tid på Sportlife, har kommit igång ordentligt med hårdträningen nu och siktar på att gå ner ytterligare några kilo för att komma i ännu bättre form… målet är Göteborgsvarvet nästa år, vi får väl se hur det går! Det största hindret just nu är väl att jag proppar i mig enorma mängder choklad, vilket i och för sig är mitt enda missbruk här i livet. ;-)

Och när jag ändå kommer ihåg det så vill jag passa på att tacka alla som var med på nyårslägret i Halmstad, både deltagare och ledare, för en riktigt skön vecka tillsammans!! Även om det oftast är intensivt arbete, lite för lite sömn och allt det där, så är det just sådana upplevelser som inspirerar och fyller mig med energi och motivation till att kämpa vidare i vardagen som ibland kan vara riktigt tuff. Jag uppskattar er enormt mycket allihop, det vet ni!

Ha det bäst allihop!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s