Rockcafé, schlager och våfflor…

Oj vad fort helgen har gått, men så känns det ju alltid när man är ledig! ;-)

I fredags körde vi rockcafé i Bäve med Winnerbäcklåtar… kanske inte riktigt min musiksmak denna gången om jag ska vara helt ärlig, men det kompenserades faktiskt av ungdomskörerna och musikerna som gjorde ett grymt bra framträdande och arrangemanget kändes verkligen genuint och genomtänkt! Dessutom så var det naturligtvis lika kul som alltid att träffa alla härliga folk som var där, enda problemet är ju att man inte riktigt hinner med att snacka med alla man känner lika mycket som man skulle vilja… denna gången hade vi 171 besökare enligt säkra källor!! Nästa gång den 20:e april så blir det teaterkväll! (Missa inte det!)

Efter rockcafét så var det naturligtvis dags att röja undan allting, vilket brukar ta ett par timmar… och precis före midnatt när vi skulle låsa och larma så upptäckte vi att Skogslyckehemmets altare (som var inlånat för kvällen) stor kvar inne i kyrkan. Vi funderade i några sekunder på att låta det stå kvar tills dagen efter, men bestämde oss ganska snabbt för att bära bort det till sin rätta plats (ca 5 minuters gångväg från kyrkan). Sagt och gjort så började vi (dvs George, Mjölk, Johan och jag) att bära, och efter några byten och vilopauser så var vi framme vid äldreboendet. Nattpersonalen såg först mycket skeptiska ut och hade ingen aning om vad det var som vi kom släpandes med, men efter lite förklaringar och diskussioner så förstod de att altaret faktiskt hörde hemma där och gick med på att ta emot det. :-) (Tack för bilden Johan!)

Lördagskvällen ägnades åt trevligt Melodifestivaltittande hemma hos Kalle, tillsammans med hans föräldrar och ett glatt gäng som är med i församlingens ungdomsgrupp. Alla tio satt vi där (eller kanske mest jag) och hoppades förtvivlat på att Ulrik skulle vinna och att Thorsten Flinck för allt i världen INTE skulle göra det.. och, tjaa, åtminstone hälften av önskningarna infriades ju faktiskt med råge så jag antar att jag borde vara ganska nöjd med resultatet! ;-)

Idag har jag bara varit i Vänersborg och käkat våfflor med släkten, tvättat min (tidigare) mycket leriga bil och kollat på Kontoret som för övrigt måste vara världens töntigaste serie. Efter varje avsnitt bestämmer man sig för att sluta kolla, och lik förbaskat sitter man där spikad framför TV:n söndagen efter. Hopplöst!

Nu väntar 2 nätters väktarjobb, ha det bäst och ta hand om er själva och varandra!

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s