Dags för nystart!

Hallå allihop!

Som ni ser (och kanske har märkt) så har min blogg fått vila ett tag, precis som mycket annat i mitt liv den senaste tiden. Jobbet har tagit oerhört mycket tid och energi, och hela tillvaron kommer att bli väldigt mycket lättare nu när jag inte längre ska jobba nätter utan enbart dagar och kvällar. Så nu passar jag på att dra igång lite smått även med skrivandet igen, känn er fria att läsa så ofta eller sällan som ni har lust! :)

En av sakerna som man behöver tänka på när man publicerar text på nätet, är ju just vem som läser det man skriver. Om man skriver så att alla kan läsa, så måste man naturligtvis anpassa sin text efter att vem som helst kan läsa den. Av den karaktären är det allra mesta som jag skriver; helt enkelt sådant som jag vill att så många som möjligt – vänner, ovänner, konfirmander, elever, bekanta och främlingar – ska läsa och reagera på. Men sedan finns det också ämnen som känns viktiga att få skriva om enbart till vissa personer som man har en djupare relation med, sådant som man bara delar med dem som man känner väldigt väl och litar på. Istället för att ha två olika bloggar (en offentlig och en privat) så har jag valt att lösenordsskydda inläggen av den senare typen, och om man inte har lösenordet så kan man lätt rulla vidare till nästa offentliga inlägg och fortsätta läsa där istället. Simple as that! ;)

Och just ikväll ska jag faktiskt inte skriva någonting alls mer, utan bara gå och lägga mig och hoppas att förkylningen och febern från Taizéresan är borta tills imorgon (mer om Taizé kommer naturligtvis i senare inlägg!).

Ta hand om er själva och varandra så länge, så hörs vi snart igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s